Indisch restaurant

Image header

*****

>>>    Ontdekt onze  Nieuwjaarsmenu !   <<<

*****

Het restaurant Star of India levert aan huis/kantoor/hotel

 
***** Problèmes d'effondrement de la chaussée *****
Le restaurant reste accessible . La chaussée de Louvain est ouverte à la circulation locale et aux commerces.
Itinéraire :
Par Madou, vous empruntez sans problème  la chaussée de Louvain ouverte à la circulation locale et aux commerces.
Par Meiser, vous allez jusque Place Dailly , puis l'avenue de la Brabançonne , Square Ambiorix , Boulevard Clovis( possibilité de parking),  ou continuer rue de Gravelines, rue John Waterloo Wilson .
*****

Welkom

In Brussel is de STAR OF INDIA één van de meest bekende Indische restauranten, befaamd voor zijn authentieke en verfijnde keuken, evenals voor een prachtige en exotische decor (3/4 min. van Schuman en van Madouplaats of Meiserplein). U wordt in het luxueuse kader van een herenhuis ontvangen, in een aangename en ontspannen sfeer.
De tempel van de traditionele Indische gastronomie, biedt de restaurant STAR OF INDIA een grote variëteit aan subtiel geparfumeerde specialiteiten die traditietrouw volgens oudere wijzen worden klaargemaakt : Tandoori, Tikka Masala, Korma, Kharhai enz… geserveerd met kip, lamvlees, vis of scampi’s. En voor de vegetariërs staat er een grote keuze verse groentenschotels op de kaart.
En om nog meer te genieten van al de harmonieuze smaken van uw maltijd zijn er zorgvuldig geselecteerde wijnen te proeven.
In de Star of India zal alles u aanspreken, de warme sfeer, de heerlijke gerechten, de wijnkaart, het onthaal en … de prijzen.